FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

Wij willen een prestatievereniging zijn met een positieve uitstraling en beeldvorming. Als dusdanig willen wij een sportief zo hoog mogelijk niveau bereiken in een gezonde balans met zoveel mogelijk integratie van spelers uit de eigen jeugdopleiding in het eerste elftal. Wij willen een financieel gezonde club zijn en blijven met een minimale en berekende inbreng van de leden.

Momenteel bestaat onze volledige kern van senioren uit 2 ploegen reserven en een 1ste ploeg die, met uitzondering van 2 spelers, uitsluitend is samengesteld met spelers uit de eigen jeugdopleiding.

Wij zorgen er voor dat het beoefenen van sport laagdrempelig blijft. Dit alles in continue dialoog met spelers en ouders.

Het aantal actief voetballende leden bedraagt momenteel 240 (met leeftijd tussen 5 en 37 jaar) het totaal aantal aangesloten leden 310.

Wij willen KFC Ezaart Sport uitbouwen tot een toonaangevende voetbal vereniging in het gewest waar respectvol gewerkt wordt aan de kwaliteit van de voetbal sport, integratie van de club in de gemeente door nauwe samenwerking met scholen, andere sportieve-, culturele- en jeugdverenigingen uit de regio.

Daarom wil de club aan de jeugd van Ezaart en omstreken de kans bieden om haar voetbaltalenten ten volle te ontplooien.

Contact:
Swa Vandeweyer (voorzitter) Het Ven 5 2400 Mol.
Tel. 0473/732630 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.