FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

Activiteiten komende 30 dagen

Dorpsreceptie 2017

Video over dorpsreceptie, activiteiten 2017 en voorstellen bier 'Ezelsstaart'

Ezelstaart


Vanaf nu verkrijgbaar in
de Ezaartse cafés en
tijdens Ezaartse
evenementen.

Winnaars tekenwedstrijd Ezaart Rond

Debie Cas

Josephine Kaers


Fien Knaeps


Jasper Van Mieghem

Liese Van SwijgenhovenWij zijn een vereniging die wedstrijden organiseert voor alle duivenliefhebbers uit de regio Mol, Geel, Balen en Meerhout.

De duiven vliegen wedstrijden van zowel Quievrain als Noyon (snelheid), dit in samenwerking met het samenspel WiZiBe ( volgend seizoen waarschijnlijk De Kempische Sprinters). De wedstrijden vinden plaats vanaf half maart t.e.m. eind september. Op zaterdag tussen 17u en 19u is het inkorven van de duiven in Café 'De oude jager' en als de duiven op zondag thuis zijn kan je iedere duivenliefhebber hier terug vinden om de prestaties van zijn atleten te vergelijken met deze van zijn medespelers.

Er heerst een gezellige sfeer in onze club ondanks de competitiegeest die bij iedereen nog aanwezig is, zowel jong als oud.

In januari houden wij een kampioenendag waar al de kampioenen van het voorbije seizoen worden gehuldigd en je nog enkele versterkingen kan aankopen voor het komende seizoen. Indien je eens wil proeven van de sfeer kan je gerust een kijkje komen nemen.

Contact: www.kempischeduivenbond.be Jan Kaers 0476-427274