FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

Activiteiten komende 30 dagen

vr okt 20 @20:00 -
Ootello: Dolores
za okt 21 @20:00 -
Ootello: Dolores
vr okt 27 @20:00 -
Ootello: Dolores
za okt 28 @19:30 -
Ootello: Bottle Nose & Boogie Beasts
wo nov 01
Allerheiligen
do nov 02
Allerzielen
zo nov 05
LRV Pegasos: paardeneventing
ma nov 06
FEMMA: teamvergadering
di nov 07
St.-Willebrordus
do nov 09
FEMMA: knutselen en hobby
vr nov 10 @20:00 -
Ootello: Greenwich
za nov 11
Wapenstilstand
za nov 11 @20:00 -
Ootello: Greenwich
do nov 16
FEMMA: knutselen en hobby

Dorpsreceptie 2017

Video over dorpsreceptie, activiteiten 2017 en voorstellen bier 'Ezelsstaart'

Ezelstaart


Vanaf nu verkrijgbaar in
de Ezaartse cafés en
tijdens Ezaartse
evenementen.

Winnaars tekenwedstrijd Ezaart Rond

Debie Cas

Josephine Kaers


Fien Knaeps


Jasper Van Mieghem

Liese Van Swijgenhoven

De geboorte van de Bosvlinders zou teruggaan tot voor de 2de wereldoorlog. De stichter zou naar verluid wijlen Suske Luyckx (schoenmaker) geweest zijn. Na de oorlog speelden ze op de voetbalvelden tussen de Gerststraat en het Hoogeind, nadien ook in de Eksterstraat.
Hun lokaal was bij Cent Berghmans. (Café Bloemenhof). Enkele vedetten uit die tijd: Peer Ooms, Fons Verachtert (de Heks) en Mon van Mares.
Na een hele periode zonder voetbal op de Hessie werd in 1976 aan de toog bij Mart (Vissershuis) de handen in mekaar geslagen om terug te starten. De eerste jaren lag het plein recht over Jef Cornelis (Nelles) en de spelers moesten zich wassen en omkleden bij Mart in de zaal.

Ze hadden toen een sterke ploeg met kleppers als De Rosse van Mie Tappel (Mil Brockx) Vic Raus, Ludo Verachtert enz.. In die periode bevorderden ze van 4de afdeling naar 1ste.
Gedurende enkele jaren is er toen ook een vrouwenploeg geweest. In 1980 kwam er een B ploeg bij met eerst een jaar vriendenvoetbal en nadien in competitie.
Bosvlinders spelen nu in de voetbalbond “Arbeidersvoetbal Kempen”. De terreinen liggen aan de Korenstraat waar de A op zaterdag speelt en de B op zondag.
Er zijn nu 65 actieve leden, begeleid door een bestuur van 9 personen. Wie meer wil weten over dit gezond clubje kan contact opnemen met:
Geens Robert 014/326153 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.