FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

Net zoals de vorige zoektocht vertrekken wij ook nu weer aan de Kerk van Ezaart.

Opgelet ! Tijdens de eerste honderden meters moeten wij de rijweg meerdere malen kruisen om op de juiste plaats te staan waar de foto’s herkenbaar zijn. Dus opletten bij het oversteken van de rijbaan.

Wij staan met onze rug naar de kerk en vertrekken rechts richting school. Wij nemen de St. Willebrordusstraat en aan het kruispunt links. Aan onze rechterzijde zien wij het Kapelleke van Onze Lieve Vrouw in nood, alsook het “Ezelstaart” beeldje. Aan de grote baan (Ezaart) steken wij over via het zebrapad om daarna de weg richting Geel te vervolgen. (richting slagerij Van Limpt). Aan het volgende kruispunt ter hoogte van het huisnummer 233 steken wij de weg opnieuw over. Wij blijven aan de kant van Ezaart 233 de baan volgen tot aan huisnummer 268. Opnieuw oversteken en links van de weg tot aan het huisnummer 282. We steken de laatste maal de baan over en gaan de Bellekensstraat in. Wij volgen deze weg in de richting van het Kerkhof. Aan de St. Willebrordusstraat gaan wij Links het betonbaantje in. Deze blijven volgen…in de bocht Rechts aanhouden, voetbalvelden links laten liggen tot we aan de Vennekensbossen zijn, hier houden we rechts aan. Deze straat volgen wij tot aan het eerste kruispunt, daar steken wij over de Maaldersstraat in.

Aan het kruispunt met de Schoolstraat rechtdoor de Maaldersstraat volgen. De eerste straat aan onze rechter zijde is de Lupinestraat met de nieuwe verkavelingen, deze gaan wij in. Op het einde van de weg gaan wij links tussen de verkeersremmers door naar de Boekweitstraat.

Op het kruispunt gaan wij links de Roggestraat in om daarna rechts de Speltstraat te nemen.

De speltstraat blijven volgen tot aan de Haverstraat, aan elektriciteitspaal nr. 1167 gaan wij rechts.

Op het einde van deze straat gaan wij links terug de Roggestraat in. Aan het kruispunt met het Ezaartveld gaan wij rechtdoor het paadje in, tot op de grote baan ( Ezaart ) en gaan wij rechts terug richting Kerk.

Veel plezier namens de Feestcommissie van Ezaart.