FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

Wegbeschrijving van Lus 1 (ongeveer 6 km.)

De nummers in onderstaande tekst verwijzen naar een artikel in de begeleidende brochure.

  • Kijk naar de inkom van de kerk van Ezaart en ga dan rechts van de kerk het kerkepaadje in.
  • Einde kerkepaadje rechts. Op deze weg gaan we bij het bordje “Ezaartveld 125 – 129” rechts. Op de grote baan gekomen gaan we links tot aan de kapel. (1) Hier steken we over (Opgelet !!!) We gaan rechts van de kapel achter de kapel door en nemen het onverharde paadje.
  • Aan het einde van de betonnen afrastering met groene geplastificeerde draad nemen we links en volgen deze tot aan de Klaverstraat, die we oversteken en nog steeds de afrastering volgen, doorgaan tot de Maaistraat.
  • Op de Maaistraat gekomen nemen we rechts, en aan verlichtingsspaal nr. 8391 gaan we links de blokjesweg op. Aan een T gekomen nemen we links. De parkings houden we rechts van ons. Op de grote baan gekomen nemen we richting Mol, (2) en dan rechts de Elsenstraat tot aan de Kleppendal. Daar links die straat in.
  • Aan de Venakker gaan we rechts die straat in en vervolgen deze rond het pleintje. Na elektriciteitspaal nr. 8341 rechts het onverharde paadje nemen. (3) De Neet over tot aan de St. Janstraat. Daar rechts de ventweg op richting Geel.
  • Deze weg volgen we over een grote afstand. De eerste verharde weg die we tegen komen steken we gewoon over. Aan de Weverstraat gekomen gaan we nog een 250 meter rechtdoor om de grenspaal van de voogdij Mol, en de vrijheid Geel te bekijken. (4) We keren terug richting Mol, en nemen dan links de Weverstraat, richting Ezaart.
  • Opgelet !! We steken de grote baan weer over en nemen het zandwegje rechtdoor tot op het Hoogeind. Daar rechtsaf tot aan de grote baan.
  • Deze blijven we volgen tot net voor de frituur waar we links de zandweg nemen tot aan de verharde weg. Daar even rechtdoor en aan de Sint Willebrordusstraat rechtsaf. (5) De Schoolstraat over steken, en na 200 meter zijn we weer bij de kerk van Ezaart.

1 6
2 7
3 8
4 9
5 10