FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

Activiteiten komende 30 dagen

vr okt 20 @20:00 -
Ootello: Dolores
za okt 21 @20:00 -
Ootello: Dolores
vr okt 27 @20:00 -
Ootello: Dolores
za okt 28 @19:30 -
Ootello: Bottle Nose & Boogie Beasts
wo nov 01
Allerheiligen
do nov 02
Allerzielen
zo nov 05
LRV Pegasos: paardeneventing
ma nov 06
FEMMA: teamvergadering
di nov 07
St.-Willebrordus
do nov 09
FEMMA: knutselen en hobby
vr nov 10 @20:00 -
Ootello: Greenwich
za nov 11
Wapenstilstand
za nov 11 @20:00 -
Ootello: Greenwich
do nov 16
FEMMA: knutselen en hobby

Dorpsreceptie 2017

Video over dorpsreceptie, activiteiten 2017 en voorstellen bier 'Ezelsstaart'

Ezelstaart


Vanaf nu verkrijgbaar in
de Ezaartse cafés en
tijdens Ezaartse
evenementen.

Winnaars tekenwedstrijd Ezaart Rond

Debie Cas

Josephine Kaers


Fien Knaeps


Jasper Van Mieghem

Liese Van Swijgenhoven

 1. De zoektocht loopt over een afstand van ongeveer 5 km. We vertrekken weer aan de kerk van Ezaart. De aard van de tocht vereist dat we voor een deel ervan gebruik maken van de grote baan. Wees aub voorzichtig.
 2. De organisatoren kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen.
 3. De tocht kan gedaan worden tussen 1 januari en 15 april 2014.
 4. Uw opgave is tweedelig:
  1. U krijgt 10 oude postkaarten afgebeeld, met zichten van Ezaart rond 1900. U krijgt eveneens 10 adressen van waarop de foto’s van de prentkaarten kunnen genomen zijn. U moet bij elk adres het nummer zetten van de prentkaart die vanop die plaats genomen is.
  2. U krijgt 10 foto’s die u onderweg tegen komt. Alle foto’s bevinden zich op de route, zichtbaar vanop de openbare weg, en op de voor publiek toegankelijke plaatsen. Respecteer privé- en openbare goederen en draag zorg voor het milieu. Zoek geen vallen in de schrijfwijze van namen of de wegbeschrijving. Kijk goed in alle richtingen (voor, achter, hoog, laag, links, rechts..) Deze foto’s moeten gerangschikt worden in de juiste volgorde zoals u ze tegenkomt vanaf het vertrekpunt en volgens de aangeduide wegbeschrijving. Het nummer van de foto dient in het overeenstemmend vakje geplaatst te worden, evenals het antwoord op de schiftingsvraag. Er zijn geen foto’s genomen langs de grote baan “Ezaart” omdat zich daar de meeste prentkaart-zichten van deel 1 bevinden. Indien er tijdens de periode van de zoektocht (de foto’s zijn gemaakt in december 2013) bepaalde opgaven zouden verdwijnen of ingrijpend veranderen, kunnen deze foto’s geannuleerd worden.
 5. Antwoordformulier: Noteer duidelijk uw naam, voornaam, volledig adres, telefoonnummer en e-mail adres.
 6. Overschreven, niet duidelijk leesbare en/of antwoorden die tot onduidelijkheden kunnen leiden worden als fout aangerekend.
 7. Elke persoon mag slechts één antwoordformulier indienen.
 8. De antwoordformulieren moeten uiterlijk op 15 april 2014 om middernacht toe komen in de brievenbus bij Mina Vanduffel, Ezaart 198 te Mol.
 9. Elke juist gerangschikte foto of prentkaart levert 1 punt op.
 10. Het reglement voorziet 5 winnaars die de foto’s en prentkaarten op de juiste plaats gerangschikt hebben en bij gelijke stand, de schiftingsvraag het dichtst benaderen. Deze 5 prijswinnaars zullen tijdens de Meiboomplanting op zaterdag 3 mei 2014 (aanvang 19,30 uur) uitgenodigd worden om deel te nemen aan een quiz om mee te dingen naar de hoofdprijs. In geval van afwezigheid mogen de prijswinnaars zich laten vertegenwoordigen door een ander persoon.
 11. Er wordt geen correspondentie gevoerd over deze zoektocht zelf. In geval van betwisting is de uiteindelijke beslissing van de organisatoren bindend.
 12. Schiftingsvraag: Geef de temperatuur, tot één cijfer na de komma, in °Celsius die op 3 mei 2014 om 20 uur zal af te lezen zijn op een door de organisatie geplaatste thermometer aan de voorgevel van de kleine kapel aan de meiboom.

Erfgoedwandeling 2014 Download